SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Her şey daha güzel olacak

Her şey daha güzel olacak

11 Aralık 2017 Pazartesi - 08:37




Çalımbay: “Şımarmıyoruz, işimizi yapıyoruz. Yukarıyla aramızdaki puan farkı önemli değil. Ligin ikinci yarısında her şey olabilir. Taraftarlarımız yet





ZİRVEYİ ZORLARIZ

Trabzonspor’un ligdeki yükselişinde baş mimar olan Teknik Direktör Rıza Çalımbay, hedef büyüttü. 9 puanda aldığı Bordo-Mavili takımı 7 maçta 25 puana ulaştıran Çalımbay, zirveyle aradaki puan farkının çok büyütülmemesi gerektiğini ve ikinci yarıda her şeyin değişebileceğini vurguladı. Çalımbay, “Bursaspor ve Karabükspor maçlarını da kazanırsak büyük avantaj elde ederiz. Bu iki maçı kazanırsak ki kazanmamız şart, daha iddialı hale geliriz” dedi.

KÖTÜ GÜNLER GERİDE KALDI

“Büyük camialar da zaman zaman kötü günler geçirebilir” diyen Çalımbay, “Trabzonspor kötü günler yaşadı ama bunlar geride kaldı. Taraftarlar takımlarına destek olsunlar. Futbolculara sevgiyle yaklaşsınlar. Lig bu sene her türlü sürprize açık. Bizim yukarıdaki takımlarla aramızda kaç puan var ki? Ligin ikinci yarısında her şey olabilir. Bize güvensinler. Trabzonspor'u hak ettiği yere getirebilmek için çalışıyoruz. Her şey çok daha iyi olacak. Yeter ki desteklerini kesmesinler” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap