SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hesabı yaptı!

Hesabı yaptı!

07 Kasım 2017 Salı - 08:51




Çalımbay, ilk yarıda kalan 6 maçtan en iyi şekilde ayrılıp sezonun ikinci yarısına daha güçlü başlamayı hedeflediklerini söyledi.





İSTESİNLER YETER

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şimdiden sezonun ikinci yarısı için plan yapmaya başladı. Öncelikli hedeflerinin ilk yarıda kalan 6 maçı en iyi şekilde kapatmak, kupada da yollarına emin adımlarla devam etmek olduğunu kaydeden Çalımbay, “Elimizde gerçekten çok kaliteli bir kadro var. Eksikler de var ancak bu takım istesin kazanamayacağı maç yok” dedi.

GURUR DUYULACAK

Ligin ikinci yarısında çok farklı bir Trabzonspor’un olması için çok çalışacaklarını kaydeden Çalımbay, “Sahaya çıktığında taraftarının gurur duyacağı ve mücadelesinden memnun olacağı bir takım ortaya çıkarmak istiyorum. Camiamızın beklentilerini çok iyi biliyorum. Başarıya aç bir Trabzon var. Bu açlığı gidermek için taşın altına elimizi koyduk. İnşallah başarılı olacağız” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap