SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hesap verin! Bu defolu ve çürükleri kimler aldırdı? Bu işten kimler nemalandı?

Hesap verin! Bu defolu ve çürükleri kimler aldırdı? Bu işten kimler nemalandı?

01 Kasım 2020 Pazar - 14:24




Trabzonspor’un daha ligin 7’nci haftasında zirveden kopması ve ligin dibine demir atması camia ve taraftarı isyan noktasına getirdi.





Yaşanan başarısızlığın tek suçlusu olarak yönetimi gösteren bordo-mavililer, “Newton’un istifa edip gitmesi yeterli değil. Bu çapsız isimleri Trabzonspor’a tavsiye eden scoutlar ve bu transferlere izin veren yöneticiler de istifa etsin” dediler.

FIRTINA’DA, arka arkaya gelen yenilgiler camia ve taraftarı çılgına çevirirken, eleştirilerin odağında başkan Ahmet Ağaoğlu ve yönetimi var. Kulübün son derece acemice yönetildiğini dile getiren taraftarlar, “Koskoca Trabzonspor’u Eddie Newton denen çapsıza emanet ettiniz. Onunla bu işin yürümeyeceğini herkes gördü ama siz ısrar edip takımı rezil ettiniz. Transfer ettiğiniz futbolcular bırakın Trabzonspor formasını giymeyi, amatörde bile oynatılmaz. Peki bunları kim tavsiye etti? Scout aldırdı ise, onların işine son verin. Bu kadar çürük isimlerin transferine imkan tanıyan yöneticiler istifa etsin. Yoksa başka işler mi dönüyor? Hangi menajerlerle iş birliği yapıldı? Bu çürükleri kimler aldırdı? Bu işten kimler nemalandı?” sözleriyle tepkilerini dile getirdi.

HANGİ FUTBOLCUYU KİM GETİRDİ?

Benik Afobe ve Lewis Baker (Newton aldırdı)

Flavio Silva (Menajer Engin Kırkpınar)

Vitor Hugo (Menajer Engin Kırkpınar tavsiye etti. Yönetim transferi kendi yaptı)

Marlon, Stiven Plaza ve Anders Trondsen (Menajer Mathieu)

Diabete ve Muhammet Taha Tepe (Menajer Cahit Eyüboğlu)

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
3
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap