SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İbanez'in torpili kimden?

İbanez'in torpili kimden?

10 Ocak 2019 Perşembe - 18:58




Burak, Onur, Mustafa ve Zeki gönderildi… Olcay ve Kucka sırada… Taraftar soruyor:





Trabzonspor’da yüksek ücret alan ve performansı düşük olan oyuncular takımdan bir bir gönderilirken, ilk yarıda 1 maça çıkan Arjantinli oyuncunun takımda kalması Bordo-Mavilileri kızdırdı. Sosyal medya üzerinden teknik heyete seslenen taraftar, “Hiçbir işe yaramayan bu adama verilen paraya yazık değil mi? Kim koruyor bu yetersiz adamı?” diyerek tepkilerini dile getirdi…

5 İSİMLE YOLLAR AYRILDI

Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu ve ekibi göreve geldikten sonra mali kriterler nedeni ile yüksek ücret alan oyuncuları takımdan bir bir gönderiyor. Burak Yılmaz, Onur Kıvrak, Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ve Esteban’dan sonra da Olcay Şahan ile Juraj Kucka’nın da gönderilmesi gündemdeki yerini koruyor.

6.5 MİLYON TL KAZANIYOR

BORDO-Mavililer’de yıllık 1.1 Milyon Euro ücret alan Luis İbanez’in halen daha takımda tutulması taraftarlar arasında hem şaşkınlıkla karşılanıyor hem de tepki çekiyor. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, “Burak, Onur, Olcay gibi oyuncular gönderiliyor ama yıllık 6.5 Milyon TL kazanan İbanez halen daha takımda. İlk yarıda sadece bir maça çıktı” ifadeleri kullanılıyor.


DEN HAAG MAÇINDA VASATI AŞAMADI

ARJANTİNLİ oyuncu Luis İbanez’e henüz bir teklifin olmadığı ve takımda sıkıntı çıkarmadığı için şuanlık kadroda tutulduğu da gelen bilgiler arasında. İbanez teklif gelmesi halinde ise gönderilecekler listesinde yer alıyor. ADO Den Haag maçında forma giyen İbanez oynadığı oyunla vasatı aşamadı.

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap