SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İlk hedef kupa!

İlk hedef kupa!

12 Ocak 2018 Cuma - 08:32




Çalımbay, “Transfer beklentimiz sürüyor ancak şu an için sadece kupanın rövanşında Konyaspor ile oynayacağımız maçı düşünüyoruz” dedi





KONYA’YA ODAKLANDIK

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve tek düşüncelerinin ikinci yarının başında hem ligde hem de Ziraat Türkiye Kupası'nda Atiker Konyaspor ile oynayacakları maçlar olduğunu söyledi. Çalımbay, futbolcuların performanslarını üst seviyeye çıkarmaları için çalıştıklarını ve eksikleri doğrultusunda transfer beklentilerinin de olduğunu belirtirken “Ancak şu an için sadece üst üste oynayacağımız Konyaspor maçlarına odaklandık” dedi.

TELAFİSİ YOK

Kampta herkesin iyi çalıştığını vurgulayan Çalımbay, “Memnun olmadığımız bazı arkadaşlarımız da var tabii ki. Onların daha iyi olmasını bekliyoruz. Genel olarak baktığınızda, çalışmadan çok memnunum. Bu çalışmayı maçlara yansıtmamız gerekiyor. Kupada tur atlayıp ardından lige de güzel bir giriş yaparsak büyük moral buluruz. İlk yarıda çok iyi bir istikrar yakalamıştık, bunu devam ettirmek istiyoruz. İkinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacağız” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap