SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > KALDIRIN BAŞINIZI!

KALDIRIN BAŞINIZI!

13 Şubat 2018 Salı - 09:45




Başakşehir maçına odaklanmaları gerektiğini söyleyen Çalımbay, “Şimdi ahlanıpvahlanma zamanı değil. Bu takımı nasıl ayağa kaldırırız onun hesabını yap





ÇIKIŞ ZAMANI

Ligde son 5 maçını beraberlikle tamamlayarak hayal kırıklığı yaratan Trabzonspor’da gözler hafta sonu sahasında oynayacağı Başakşehir maçına çevrilmiş durumda. Bordo-Mavililer zorlu mücadeleye kazanarak üzerindeki karabulutları dağıtmanın hesabını yaparken teknik direktör Rıza Çalımbay futbolcularına uyarılarda bulunuyor. Deneyimli teknik adam oyuncularından zorlu maça odaklanmalarını isterken bu maçın kendileri için çıkış olacağını onlara anlatıyor.

İYİ BİR FIRSAT

Şimdi ahlanıpvahlanmanın zamanı olmadığını dile getiren Rıza Çalımbay, “Şimdi tek vücut olup takımı ayağa kaldırma zamanıdır. Başakşehirspor maçı bunun için iyi bir fırsat. Zorlu mücadeleyi her ne olursa olsun kazanmak zorundayız. Burada taraftarlarımıza da büyük iş düşecek. Başakşehir maçında yanımızda olsunlar. İnanıyorum ki beraberlik halkasına son vererek üst sıralar için yeniden umutlanacağız” şeklinde görüşlerini ifade etti.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap