SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kalsınlar mı Gitsinler mi? Ortak karar şu oldu: Gİ

Kalsınlar mı Gitsinler mi? Ortak karar şu oldu: Gİ

19 Kasım 2018 Pazartesi - 11:40




Onur ve Burak Yılmaz’ın süresiz kadro dışı kalmasının perde arkasını açıklıyoruz...





TEKNİK HEYET TÜM OYUNCULARA ŞU SORUYU SORDU:

ARKADAŞLAR, BURAK VE ONUR İÇİN NE DİYORSUNUZ?

KALSINLAR MI

GİTSİNSİNLER Mİ?

ORTAK KARAR ŞU OLDU:


GİTSİNLER

Fırtına’da Burak Yılmaz ve Onur’un kadro dışı kalması öncesi yaşananlar ortaya çıkmaya başladı. Yönetimin 2 oyuncuyla ilgili nihai kararı vermesinden önce, Burak ve Onur için futbolcuların da görüş bildirdiği öğrenildi.

TÜM TAKIM BİR ARAYA TOPLANDI

TRABZONSPOR’DA akıllar Fenerbahçe ile oynanacak derbi maçta ancak camia ve taraftar hala Burak ve Onur’un süresiz kadro dışı kalmasını konuşuyor. Çoğunluk bu karar için yönetime tam destek verirken, 2 yıldızı kadro dışı bırakılmalarıyla ilgili flaş bir detayı yine Karadeniz acıkılıyor. Malatya maçı sonrası havalimanında yaşananların ardından teknik heyet tüm takımı bir araya topladı.

YABANCILAR BAŞI ÇEKTİ


YİNE aldığımız bilgilere göre, oyunculara, “Burak ve Onur için nasıl bir yaptırımda bulunalım? Kadro dışı mı bırakalım, yoksa çalışmalara devam etsinler mi” sorusu soruldu. Başta yabancılar olmak üzere tüm takım “Burak ve Onur kadro dışı kalsın” dedi. Bu gelişme, teknik heyet tarafından yönetime bildirildi ve bordo-mavili kurmaylar da süresiz kadro dışı kararı aldı. Sonrasında da karar resmi olarak açıklandı.

Haber: Hamdi USTA

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap