SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karaman: 'Bizim için en büyük sıkıntı...'

Karaman: 'Bizim için en büyük sıkıntı...'

16 Aralık 2018 Pazar - 21:31




Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaştı. Mücadeleden 2-2'lik sonuç çıktı. Maç sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Ü





Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş ile Trabzonspor karşılaştı. Mücadeleden 2-2'lik sonuç çıktı. Maç sonrası Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu. İşte Karaman'ın açıklamalarından satır başları...

"Sadece Sosa değil, geçen hafta da ifade ettim, bazı oyuncularımızı riskli pozisyonda oynattığımızı söyledim. Bu haftaki maçta bizim için en büyük sıkıntı kilit pozisyondaki Abdülkadir, Onazi ve Sosa'nın yaşamış olduğu rahatsızlıklar."

"Bu arkadaşların antrenman yapma süreleri uzadı. Bu riski alarak oynadık. Yapılacak hamleler sizi bazen zorda bırakabiliyor. Her şeye rağmen son dakikalara getirdiğimiz bir maçtı. Bu noktaya geldikten sonra galibiyetle tamamlamamız gerekiyordu."

"Beşiktaş'ı da tebrik ediyorum. Pes etmediler, taraftar desteğiyle oyunu son dakikaya kadar kovaladılar. Onlar da hak ettikleri puanı aldılar diye düşünüyorum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap