SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kendime çok güveniyorum

Kendime çok güveniyorum

11 Kasım 2017 Cumartesi - 08:22




Çalımbay: “Trabzonspor'un her zaman başarılı olması gerekiyor. Hedefi de hiçbir zaman bitmez. Bunun bilincindeyiz, farkındayız. Burada başarılı olaca





Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bordo-Mavili takıma başarılı olmak için geldiğini söyledi. Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Antalya'da kamp yapan Trabzonspor'un teknik direktörü Çalımbay, Karadeniz ekibinin Türkiye'nin 'dört büyük' takımından biri olduğunu, Trabzon şehrinin futbolla yatıp kalktığını ifade etti.

Çalımbay, Trabzonspor'daki görevine başladığında takımın durumunun iyi olmadığını, sorunların bulunduğunu aktararak, nasıl bir sorumluluğun altına girdiğini bildiğini dile getirdi. Takımın başına sezon başında geçmiş olsaydı, şu anki durumun çok daha farklı olabileceğini anlatan Çalımbay, şu ifadeleri kullandı:

“Takımı sonradan aldığımız için bazı sıkıntıları yaşıyoruz. Öyle kısa bir süreç var ki yapabileceğiniz hiçbir şey yoktu. Takımı aldıktan iki gün sonra Evkur Yeni Malatyaspor maçını oynadık. O maçı şimdi oynasak kesinlikle kaybetmezdik. Ama iki gün önce takımı almıştık. Takımı bilmiyorsun, tanımıyorsun. İki günde gördüklerine göre bir kadro çıkarıyorsun. Maçı da şanssız şekilde kaybettik.”

TAKIMDAN KOPMUŞLAR

“Takımda eksik birçok şey var ancak şu anda oyuncu alma şansımız yok” diyen Çalımbay, şu değerlendirmede bulundu: “Elimizdeki oyuncuları daha iyi duruma getirmeye çalışıyoruz. Bazı mevkilerde yığılma var. Bundan dolayı bazı arkadaşlarımız tamamen takımdan kopmuşlar. Kendi kapasitelerinin altındalar. Sakatlığından dolayı Volkan Şen'i antrenmanda göremiyoruz. Onu kazanmalıyız. Sosa, Castillo, Bongonda ve diğer oyunculardan da faydalanabilmek için performanslarını artırmalıyız.”


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap