SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Kulübü zorda bırakmam

Kulübü zorda bırakmam

15 Aralık 2017 Cuma - 08:00




Çalımbay, “Transfer kulübümüz için çok önemli. İhtiyacımız varsa mutlaka yapılacak ama mevcut oyuncuların maddi açıdan sıkıntısı varsa transfer yapmam





SIKINTI VARSA YAPMAM

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın haftalık basın toplantısına transfer konusu damgasını vurdu. Kasımpaşa maçı sonrası Başkan Muharrem Usta ve yönetimle Trabzon’da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını bildiren Çalımbay, “Toplantıda iyi bir yol haritası çizdik. Transfer kulübümüz için çok önemli, ihtiyaç varsa mutlaka yapılır. Eğer maddi sıkıntılar varsa ve mevcut oyuncuların sıkıntısı varsa transfer yapmam” dedi.

MAKSİMUM 3 OYUNCU

Takımdaki oyuncuların maddi açıdan durumları ve kulübün durumunun transfer için çok önemli olduğunu kaydeden deneyimli teknik adam, “Eğer tekrar transfer yapıp kulübü zor duruma sokacaksak bunda ben yokum. Kulüp önemli ama şu anda iyi bir yere geldiysek bu arkadaşlarla geldik. Bunların hepsini masaya yatıracağız. Sonra transfer yapıp yapmayacağımıza karar vereceğiz. Ancak yapacaksak 2 ya da en fazla 3 oyuncu alabiliriz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap