SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ligde çok şey değişir!

Ligde çok şey değişir!

14 Kasım 2017 Salı - 07:17




Bordo-Mavili takımın kaptanı Onur, “Üç puanlık sistemde çok şeyin değişebileceğini biliyoruz. Hedefimiz ilk yarıda kalan 6 maçta zirve ile aramızdaki





Trabzonspor’un takım kaptanı ve deneyimli file bekçisi Onur Kıvrak, kısa süre de olsa Antalya’da yapılan kampın herkese çok iyi geldiğini söyledi. Kampta arkadaşlık bağlarının güçlendiğini belirten Onur, “Takımdaşlık ruhu oluştu. Eksiği olan eksiğini giderdi. İstek ve arzu arttı. Kısacası bu kamp bize ekstra güç kattı. Verimli bir kamp geçirdik. Artık aklımız önümüzdeki Osmanlıspor maçında” diye konuştu.

Osmanlıspor’u yenerek çıkışa geçmek istediklerini kaydeden Onur, “İlk 11 haftada beklentilerin altında kaldığımızın farkındayız. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yeni Trabzon yola çıktı. Zirvenin çok gerisinde kaldık gibi gözükse de üç puanlık sistemde her an dengeler değişebilir. Hedefimiz ilk yarıda kalan 6 maçta seri galibiyetler elde ederek zirve ile aradaki puan farkını en aza indirmektir” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap