SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mahmut Tekdemir için Trabzonspor'a 12 Milyon Liralık teklif!

Mahmut Tekdemir için Trabzonspor'a 12 Milyon Liralık teklif!

Karadeniz Özel

11 Aralık 2020 Cuma - 15:15




Trabzonspor’un transfer gündeminde olan tecrübeli orta saha için kulübü Başakşehir uçtu.





Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Mahmut için geçtiğimiz günlerde Trabzonspor’un önemli bir ismi Başakşehir ile masaya oturdu ve ’12 milyon TL’ye satarız’ yanıtı aldı. Bordo-mavili kurmayın ise ‘5 milyon TL’den fazla vermeyiz’ karşılığını verdiği öğrenildi.

Bordo-Mavili taraftarların ilk kez Karadeniz’den duyduğu Mahmut Tekdemir transferinde flaş gelişmeler yaşanıyor. Trabzonspor yönetiminden önemli bir ismin, Mahmut için Başakşehir ile görüştüğü ve dolaylı yoldan transfer teklifi yaptığı öğrenildi. Başakşehirli kurmayların A Milli Takım’da da oynayan 32 yaşındaki tecrübeli orta saha için kapıyı 12 milyon TL’den açtıkları belirtildi.

Bize gelen bilgilere göre Trabzonspor yönetiminin önemli ismi bu parayı çok buldu. Yine Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, yapılan görüşmede Mahmut için 5 milyon TL’lik bir bütçenin ayrıldığı, bu meblağın üzerine çıkılamayacağı İstanbul ekibinin yöneticilerine bildirildi. A Milli Takım formasını da giyen Mahmut Tekdemir’in Başkaşehir ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Tecrübeli orta saha bu sezon 9 lig, 3 Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 12 karşılaşmada görev yaptı. 677 dakika sahada kalan Mahmut gol e asist üretemedi.

Avcı, Mahmut için ‘yaşlı’ diyen yöneticilere bu yanıtı verdi:

ATİBA 37 YAŞINDA BEŞİKTAŞ SÖZLEŞME UZATMAK İSTİYOR

Trabzonspor'da bazı yöneticilerin Mahmut Tekdemir’in yaşından dolayı transferine sıcak bakmadığı öğrenilirken, Abdullah Avcı’nın bu isimlere, “Atiba 37 yaşında. Beşiktaş onunla sözleşme uzatmak istiyor. Yaş, bana göre iyi ve yaralı oyuncular için çok üzerinde durulacak bi konu değil. Fenerbahçe’nin orta sahasındaki Luiz Gustavo da 32 yaşında. Avrupa’dan birçok takım onun peşinde” dediği öğrenildi.

Beğendim
7
Sevdim
1
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap