SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme için şok iddia! “Prim yoksa Sihirbazlık da yok”

Nwakaeme için şok iddia! “Prim yoksa Sihirbazlık da yok”

Karadeniz Özel

04 Aralık 2019 Çarşamba - 15:29




Galatasaray maçındaki kötü futboluyla eleştirilen Nwakaeme için şok bir iddia ortaya atıldı.





// Karadeniz Özel // Mehmet KARAGÖZ // Trabzonsporlu taraftarlar ona ‘sihirbaz’ yakıştırması yapıyor. Çünkü, öyle anlarda öyle şeyler yapıyor ki bir anda maçın kaderini değiştiriyor. Bahse konu isim Anthony Nwakaeme. Geçtiğimiz sezonun süper starı. Bu yıl ise zaman zaman saman alevi gibi yükselen performansları olsa da eski Nwakaeme’nin yerinde yeller esiyor. Bu sezon Sihirbaz’a sanki bir haller oldu. Son oynanan Galatasaray derbisindeki kötü futbol ise bazı kesimlerin sabrını taşırdı.

İddia o ki; bu sezon ekstra prim vaat edilmeyen Anthony Nwakaeme kendisini fazla oyuna vermiyor. Bu durum da, “Prim yoksa Sihirbazlık da yok” yorumlarına neden oluyor. Hatırlanacağı gibi Nwakaeme, geçtiğimiz sezon toplam 19 gole katkı sağladığı için 100 bin Euro ekstradan para almıştı. Ancak yönetim bu sezon tecrübeli forvet için böyle bir uygulamaya gitmedi. Nijeryalı yıldız Trabzonspor’dan 1.5 milyon Euro (6 milyon 350 bin TL) kazanıyor.

Beğendim
5
Sevdim
6
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
3

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap