SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > O gün bugün fobi mobi yok

O gün bugün fobi mobi yok

07 Ekim 2018 Pazar - 09:24




Kasımpaşa’yı 4’leyen Trabzonspor, bugün deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşıyor. Akhisar Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak mücadelenin hakemi Halil





Fırtına’nın tek hedefi kazanmak. Alınacak 3 puan hem zirve iddiamızı devam ettirecek hem de tam 147 gün süren deplasmanda kazanamama serisine son verecek.

 

147 GÜNLÜK HASRET BİTSİN

TRABZONSPOR, Süper Lig’in 8’inci hafta maçında Akhisarspor’a konuk oluyor. Kasımpaşa karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza atan ve 2-0 geriden gelip maçı 4-2 kazanan Fırtına, bugün yine sert esmek istiyor. Hedef; bugün kazanıp 147 gün süren deplasman fobisini bitirmek. Bordo-Mavili takım her şeyiyle bu önemli maça hazır.

YUSUF’UN CEZASI BİTTİ


AKHİSAR Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mücadele yayıncı kuruluş bein Sports’tan naklen ekrana gelecek. Trabzonspor’da Kamil Ahmet ve Ibanez’in sakatlıkları bulunuyor. Kucka da Akhisar’a götürülmeyen bir başka isim. Olcay ve Mustafa Akbaş’la birlikte cezası biten Yusuf kadroda yer aldı.

2 KRAL YAN YANA OYNAYACAK MI?

GEÇTİĞİMİZ hafta forvet hattında Burak Yılmaz ve Hugo Rodallega’yı yan yana oynatan Teknik Direktör Ünal Karaman’ın Akhisar karşısında yine bu ikiliye görev verip vermeyeceği merak konusu. Ancak bize gelen bilgilere göre ‘2 Kral’ Akhisarspor karşısında yine birlikte sahada yer alacak ve Fırtına’nın gol yollarındaki en önemli silahları olacak.

TRABZONSPOR’UN AKHİSARSPOR MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:

Onur- Pereira, Toure, Hosseini, Novak- Onazi, Sosa- Abdülkadir, Yusuf, Burak- Rodallega

SAKAT: Kamil Ahmet, Ibanez

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap