SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Okan Buruk ile Avcı Arasında ilginç diyalog

Okan Buruk ile Avcı Arasında ilginç diyalog

25 Aralık 2023 Pazartesi - 14:54




Turkuvaz Medya Spor Zirvesi'nde Buruk ve Avcı arasında 'Kupa' sözleri





Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen Spor Zirvesi T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın katılımıyla bugün Turkuvaz Medya Merkezi'nde gerçekleştirildi. Zirve, T.C. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'ın önemli açıklamaları ile başladı.

Turkuvaz Medya Spor Zirvesi'nin ardından Fotomaç Süper Lig'in En İyileri Ödül Töreni gerçekleştirildi. Ödül töreni spor dünyasının önemli isimlerini bir araya getirdi.
Turkuvaz Medya Grubu tarafından düzenlenen Spor Zirvesi'nde Fotomaç Süper Lig'in En İyileri Ödülleri de sahiplerini buldu.

Turkuvaz Medya Merkezi'nde gerçekleştirilen ödül törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat, Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur, Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile spor camiasından çok sayıda davetli katıldı.

KUPALARI GEÇEN SENE SİZ TOPLAMIŞTINIZ ŞİMDİ BİZ

Abdullah Avcı ile Okan Buruk arasında 'Kupa' sözleri güldürdü. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: “Abdullah Avcı hocam ve Trabzonspor şampiyon olarak kupaları da toplarken inşallah biz de seneye toplarız demiştim. Şampiyonluk olduk şimdi inşallah Süper Kupa’nın da sahibi oluruz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap