SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Önce kulüp menfaatleri

Önce kulüp menfaatleri

31 Aralık 2017 Pazar - 08:39




Çalımbay, “Başkanımızla yaptığımız görüşmede ihtiyaçlarımızı söyledik. Kendisi de ‘transfer yapalım’ dedi. Ancak ekonomik konuları da göz önünde bulun





Özer ÇALIK

İSTANBUL’DA GÖRÜŞTÜLER

Trabzonspor’da Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Rıza Çalımbay önceki gün İstanbul’da yüz yüze görüştüler. Takımın durumunun masaya yatırıldığı görüşmede Çalımbay’ın “Zirveye oynayacaksak mutlaka takviye yapmalıyız” dediği, Usta’nın da deneyimli teknik adama “Ne gerekiyorsa yapalım” cevabını verdiği öğrenildi. Ancak transfer yapılması için önce ekonomik sorunların çözülmesi ve UEFA mali kriterlerine uyulması gerekiyor.

KRİTERLERİMİZ VAR

Başkan Usta ile yaptıkları görüşmenin çok olumlu geçtiğini belirten teknik patron Çalımbay, “Her şeyi konuştuk. Gidecekler, kalacaklar ve alınması gerekenler konusunda. Başkanımız ‘bize nereye oyuncu gerekliyse alalım’ dedi. Ancak bizim kriterlerimiz var, onun dışına çıkamıyoruz. Mesela bütçe belirleyemiyoruz. Şu anki tabloda bonservis bedeli ödeyip oyuncu alamayız, kiralamamız gerekiyor. O sıkıntıyı aşmamız gerekiyor. Önümüzdeki süre de az, benim şanssızlığım da bu” diye konuştu.

İKİ OYUNCU İÇİN TEKLİF YAPTIK

Transfer yapmaları konusundaki engelleri sıralayan Çalımbay, solbek Emmanuel Mas’ın gitme durumuna karşı hazırlık yaptıklarını belirterek, “Mas’ın transferi Boca Juniors kulübünün, o mevkide oynayan bir oyuncuyu göndermesine bağlı. Oradan haber bekliyoruz. Mas giderse solbek alacağız. Kanatlara da yüzde yüz bir iki tane oyuncu almak için başkanımızla anlaştık. Hatta belirlediğimiz bazı oyunculara teklif yaptık. Ama inanılmaz bir fiyat söylediler ve vazgeçtik” dedi.

AZİZ BEHİCH'İ BIRAKMAZLAR

“Devre arası oyuncu almak çok zor” diyen Çalımbay, “Almak istediğin oyuncu bir kere takımının en iyi oyuncusu olur ve doğal olarak fiyatı da pahalı olur. Bu konuda zaten sıkıntımız var. Bursaspor’daki Aziz Behich ismi gündeme geldi ancak kulübü bırakmaz onu ve çok pahalı olur istediğiniz zaman. Antalyaspor’daki Sakıp da aynı. Hem kulübüyle mukaveleleri var. Ayrıca biz Mas’ın durumuna göre solbek konusunda hareket edeceğiz. O yüzden henüz solbek için kimseyle görüşmedik” ifadelerini  kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap