SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Onlar takibimizde!

Onlar takibimizde!

23 Kasım 2017 Perşembe - 14:21




Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, hedefleri olduğunu söyledi, “Trabzonspor’da başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.





"SÖZLEŞMESİ BİTECEK OYUNCULARI TAKİP EDİYORUZ"
Transfer çalışmaları ve sözleşmesi bitecek oyuncuları takip ettiklerini ifade eden teknik direktör Rıza Çalımbay, şöyle konuştu:
"Şu anda ne bir transferle ne de gidecek oyuncular konusunda uğraşıyoruz. Başkanla da önümüzdeki planlamayla ilgili bir şey yapmadık. Her maçı kazanmamız gerekiyor. Bunlarla uğraşıyoruz. 2-3 maç sonra bunları başkanla paylaşıp net bir karar vereceğiz. Maç izliyoruz, oyuncu bulmaya çalışacağız. Yönetimle paylaşıp ona göre hareket edeceğiz. Devre arasını bekleyeceğiz tabi ki.

Sözleşmesi bitecek arkadaşlarımızı biliyorum. Onlar takibimizde. Fazlalık olduğu zaman kadroya girmeyen arkadaşların yapığı küçük şeyler bazen takıma zarar verebiliyor. Bu nedenle bunun önüne geçmemiz lazım. Bunları devreye kadar çözmemiz gerekiyor. Kritik maçlar oynuyoruz ki, bizim kaybetmemiz gereken maçlar oynuyoruz. Bir arkadaşlarımızın hakkında veya diğer arkadaşlarımızın hakkında karar vermek doğru değil. Ben hepsine inanıyorum. Yeter ki taraftarlarımızla beraber tek yürek olursak, Trabzonspor'u layık olduğu yere götüreceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap