SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Turnuvası 2. etap başladı! 2. gün...

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Turnuvası 2. etap başladı! 2. gün...

18 Temmuz 2024 Perşembe - 10:35




Trabzonspor Futbol Okulları Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Turnuvası’nın 2’nci etabı dün Akyazı Özkan Sümer Sahalarında devam etti.





Akyazı’da devam eden Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası için hocalar bu yakıştırmayı yaptı

YILDIZ OLMANIN FRAGMANI BURASI

Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası’nda yer almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren antrenörler, “Bu turnuvayı çok önemsiyoruz. Çocukların tecrübeleri artıyor. Burası futbolculuğun, yıldız olmanın küçük bir fragmanı gibi” dediler. Onursal Başkan Mehmet Ali Yılmaz’ı da unutmayan antrenörler, “Rahmetle andığımız Mehmet Ali Yılmaz’ın mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandılar.

HAYALİM TRABZONSPOR

Trabzonspor Futbol Okulları Turnuvası’nın ikinci etabında yer alan Bayburt Trabzonspor Futbol Okulu’nda oynayan Sefa Yakut, hayalinin Süper Lig olduğunu söyledi. Yakut, “Futbol olup Süper Lig’de boy göstermek en büyük hayalim. Önceliğim elbette Trabzonspor’da oynamak. Umarım bu hayalim gerçekleşir” dedi.

EROL TAŞKIN

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap