SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Pep Guardiola’dan, Abdülkadir Ömür’e, Lionel Messi benzetmesi

Pep Guardiola’dan, Abdülkadir Ömür’e, Lionel Messi benzetmesi

11 Eylül 2022 Pazar - 17:39




Trabzonspor'da Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun, "Hayatımın hatası" dediği Abdülkadir Ömür transferi hakkında yeni bir olay daha meydana çıktı... O süreçte Zoom üzerinden Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola ile bir görüşme yapıldı. O görüşmede Pep, Abdülkadir'in Messi'ye benzediğini açıkladı...





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, 30 Haziran 2021 bir açıklama yaptı. Abdülkadir Ömür için 23 milyon Euro teklif aldıklarını açıkladı. O teklifi getiren takımın İngiliz devi Manchester City olduğunu söyledi.

Geçen yıl Aralık ayında ise bu teklifin Yusuf Yazıcı’nın Lille’e gitmesinden sonra 3-5 gün sonra geldiğini itiraf etti. Genç oyuncuyu satmamasını, "Hayatımın hatası" diye tarif etti. 

Abdülkadir geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğunda önemli pay sahibi oldu. Bu sezona ise kötü başladı. Hatta "istenmiyor" diye haberler çıktı. Ancak Ahmet Ağaoğlu yönetimi genç oyuncuya sahip çıktı. Sözleşmesini uzattı. 

Abdülkadir Ömür’ün Manchester City’ye transfer sürecinde bir gelişme daha gün yüzüne çıktı. O da City teknik direktörü Pep Guardiola’nın Abdülkadir ile zoom üzerinden yaptığı görüşme oldu.

Yıllarca Barcelona’da çalışan Katalan teknik direktörün Abdülkadir’le yaptığı görüşmede kendisini Lionel Messi’ye benzettiği, sohbet sırasında kendisiyle çalışması durumunda kariyerinin Messi gibi üst düzey bir futbolu seviyesine geleceğini söylediği ortaya çıktı.


Jose Sosa, Trabzonspor forması giyerken genç oyuncuyu sürekli Messi'ye benzetiyordu. Hatta Arjantin Milli Takımı'nda beraber oynadığı Messi'yi, görüntülü görüşme ile Abdülkadir'le de tanıştırmıştı.

 

Beğendim
7
Sevdim
3
Beğenmedim
9
Üzgün
3
İnanılmaz
5

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap