SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > RUHU GİTTİ ADI KALDI!

RUHU GİTTİ ADI KALDI!

02 Nisan 2018 Pazartesi - 10:54




Koskoca Trabzonspor’u ne hallere düşürdünüz.





Sahada oyuncular gezindi, Çalımbay sadece seyretti. Abdülkadir ve Okay’ın ikramı Galatasaray’ı sevindirdi. Böyle ruhsuz oyun ise taraftarları kahretti.

Trabzonspor İstanbul deplasmanından eli boş döndü. Lider Galatasaray’a konuk olan Bordo-Mavililer kötü bir futbol ortaya koyarken sahadan 2-1 yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadı. Maça etkili başlayan taraf Galatasaray oldu. Maçın henüz 7. dakikasında Abdülkadir’in kaptırdığı topta Mariano ceza sahası içinden arka direğe yerden ortaladı. Savunmanın arkasına sarkan Feghouli’nin vuruşunda Galatasaray öne geçti: 1-0. Bu yarıda beklenen oyunu bir türlü ortaya koyamayan Trabzonspor pozisyon üretmekle güçlük çekerken 17. dakikada Selçuk, 30. dakikada Belhanda ile Galatasaray tehlikeli geldi. Trabzonspor ilk yarıyı 1-0 geride tamamladı.

 İkinci yarıya hızlı başlayan taraf BordoMavili ekipti. 52. dakikada Sosa’nın savunma arkasına gönderdiği uzun topta kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Yazıcı vuruşunu yaptı ancak Muslera mutlak bir golü önledi. 60. dakikada savunmada Okay Yokuşlu’nun büyük hatasında topu kapan Gomis ceza sahası içine girer girmez aşırtma bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi: 0-2. 78. dakikada Feghouli’nin yerden sert şutunda Onur’un müdahale ettiği top direğe çarparak kornere gitti. 90+1. dakikada orta sahada kazanılan serbest vuruşta Kucka, Muslera'nın açıldığını görüp aşırtma bir vuruş yaptı ve topu yaklaşık 50 metreden ağlara gönderdi: 1-2 Karşılaşma da bu sonuçla tamamlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap