SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sadece Akhisar'ı düşünün!

Sadece Akhisar'ı düşünün!

11 Mart 2018 Pazar - 15:41








Fırtına’nın hocası ve kaptanlar, yaşanan kongre sürecinden takımın etkilenmemesi için çok yoğun çaba harcıyor... 54 yaşındaki teknik adam, futbolcularına “Bizim işimiz sahayla ve sadece buraya odaklanacağız. İnsanların yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi.

Trabzonspor'da yarın deplasmanda oynanacak olan Teleset Mobilya Akhisarspor maçı öncesi yaşanan kongre sürecinde, teknik direktör Rıza Çalımbay, takımın etkilenmemesi için yoğun çaba harcıyor. Bu konuda takım kaptanları Onur ve Burak'tan da yardım isteyen tecrübeli çalıştırıcı, "Bizim işimiz sahayla ve sadece maça odaklanacağız. İnsanların yüzünü güldürmek istiyoruz. Tabii ki çok zor bir sınav bizleri bekliyor ama aklımızın maçta olduğunu ve sadece galibiyeti istediğimizi herkes görecek" dedi.

MORAL DA KAZANMAMIZ GEREK
Çalımbay, camianın morale ihtiyaç duyduğunu belirterek, "Tek hedefimiz var, o da ligi Avrupa kupalarına katılabilecek bir noktada tamamlamak. Oyuncularımızla bu konuda konuşma yaptık ve herkesin bu mücadelede olacağına inanıyoruz. Sahada savaşan ve tekmeye kafa atan oyunculardan kurulu bir takımla Akhisarspor deplasmanından istediğimizi alarak döneceğiz" dedi. Bu arada bordo-mavili takımda hafif sakatlıkları geçen Abdülkadir ve N'Doye gibi isimler de teknik heyetin görev vermesi durumunda Akhisarspor maçında forma giyebilecek.

EKSİKLE İDMAN, ABDÜLKADİR KOŞU YAPTI
Bordo-mavililer, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında yarın deplasmanda Teleset Mobilya Akhisarspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Rıza Çalımbay yönetiminde basına kapalı yapılan antrenmana sakatlıkları bulunan Esteban Alvarado, Mustafa Akbaş, Fabian Castillo, Jan Durica ve Matus Bero'nun katılmadığı, Abdülkadir Ömür'ün ise takımdan ayrı koşu yaptığı kaydedildi. Bordo-mavili ekibin pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı maç yaptığı bildirildi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap