SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sadi Tekelioğlu: ''Ağaoğlu ve yönetimi beni rakip olarak görüyor''

Sadi Tekelioğlu: ''Ağaoğlu ve yönetimi beni rakip olarak görüyor''

Karadeniz Özel

06 Haziran 2021 Pazar - 16:01




Trabzonspor'un eski teknik direktörü Sadi Tekelioğlu, Karadeniz’e gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.





Bir televizyon kanalında, takım alacağını açıklayan ve bu konuda çalışmaları sürdürdüğünü ifade eden Tekelioğlu’na, “Gelişmeler ne durumda? Hangi aşamadasınız?” sorusunu sorduk.

Takım alma konusunda kararlı olduğunu ifade eden Sadi Tekelioğlu, 1461 takımına talip olduğunu ancak bu girişiminin sonuçsuz kaldığını dile getirdi. Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve yönetiminin bu talebi geri çevirdiğine dikkat çeken Tekelioğlu sözlerine şöyle devam etti:

“Trabzonspor değil, Trabzonspor’u o dönem yönetenleri beni engelledi. Bizimle sorunlar var sanırım o yüzden vermediler. Ama başka yöneticiler olsaydı ben 1461 Trabzon’u almıştım. Lige çıkmayan takımı bana vermediler. Biz 1461 Trabzon’a talip olduktan sonra Trabzonspor Yönetimi, federasyona BAL’a katılma teminatını yatırdı.

HAKAN YEŞİL İLE ŞOV YAPMASIN!

Şimdi de beyanat veriyorlar elimde Hakan Yeşil var nerede oynatayım? 1461 Trabzon bunların zamanında 2. Lig’deydi. Bölgesel Amatöre kadar düştü. Şimdi de rezerv takım kurmamız lazım diyorlar. Amatöre düşmüş takımı vermiyorlar bana.

BUNLAR TRABZONPOR MARKASINI YOK ETTİLER

Babanızın malı mı? Bu kulüple siz mi daha fazla ilgileneceksiniz yoksa ben mi ilgileneceğim? 1461 Trabzon ne emeklerle 1. Lig’e kadar çıktı. Çok büyük emekler vardı o takımda. Arkasında, önünde, yanında Trabzonspor yazısı olan bir takım küme düşmez. Bunlar düşürdüler.

SÜLEYMAN HURMA BAŞARDI

Bir kaç arkadaş ile bir kulüp satın almayı düşünüyoruz. Ankara’da Altındağ ile ilgileniyoruz. İsim vermekte sakınca görmüyorum. Mesela Niğde var el değişmek istiyorlar. Girişimler yapıyoruz. Süleyman Hurma gidip Karagümrük’ü aldı ve yapılabildiğini gösterdi. Biz üretime dayalı bir kulüp olacağız. Ankara’da yaptığım yatırımlarım var onları değerlendireceğim. Olmazsa BAL liginden bir takım alacağım. Hocası ile başkanı ile yönetimi ile kulüp nasıl idare edilir nasıl yönetilir bunu göstereceğim.’’

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap