SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Sadi Tekelioğlu: 'Onları izlerken gözlerim doldu'

Sadi Tekelioğlu: 'Onları izlerken gözlerim doldu'

27 Kasım 2018 Salı - 12:09




“Bir teknik adam için bundan gurur verici başka bir şey olamaz. Yusuf, Abdülkadir, Uğurcan, Hüseyin ve Batuhan’ın yetişmesinde emeğim oldu. Asıl başar





Karadeniz Gazetesi // ÖZEL // Trabzonspor'un Fenerbahçe’yi 2-1 yenmesi Türkiye’nin 1 numaralı gündem maddesi olurken, konuşulan bir başka konu ise sahada altyapıdan yetişen 5 gencin oynaması oldu. Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür ve oyuna sonradan giren Batuhan Artarslan ortaya koydukları performansla, Türkiye’de gençlere önem verildiğinde neler yapabileceklerini taraflı tarafsız herkese gösterdiler. Gençlerin yetişmesinde başrol oynayan Sadi Tekelioğlu’na Yusuf, Abdülkadir, Hüseyin, Uğurcan ve Batuhan’ı sorduk.

KARAMAN’A TEŞEKKÜRLER

SADİ hoca söze, “Gururluyum. Onları izlerken gözlerim doldu” diye başladı ve devam etti: Uğurcan’ı 17 yaşında Trabzonspor A takımında ilk kez ben oynattım. İyi olacaklarını ve Trabzonspor’da oynayacaklarını söyledim. Beni yanıltmadılar. Bu çocukların arkasından gelenler var. Ancak burada asıl başarı Ünal Karaman’ındır. Cesur bir kararla onlara güvenip forma giydirdi ve karşılığını aldı. Ona Sadi hoca olarak teşekkür ediyorum. Oysa bu cesareti Trabzonlu hocalar da göstermeliydi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap