SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şampiyonluğa giden yol

Şampiyonluğa giden yol

29 Aralık 2017 Cuma - 08:24




Çalımbay, “Ligin ilk yarısını hedeflediğimiz puanla tamamladık. Ancak bizim için lig ikinci yarı yeni başlayacak. İlk üç haftadaki Konya, Fenerbahçe v





KONYA, FENER VE GÖZTEPE

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sezonun ikinci yarısı için oldukça iddialı konuştu. “Burada işbaşı yaptığım günden bugüne her şey mükemmel geçti” diyen Çalımbay, “İlk yarıyı hedeflediğimiz puanla tamamladık. Ama ikinci yarı daha da iyi olacak. İlk üç maçı kazanırsak yukarıya oynarız, hem de en yukarıya, şampiyonluğa... Bu maçlar da Konyaspor, Fenerbahçe ve Göztepe maçları. Bu 3 maçı 9 puanla geçersek yolumuz açılır” ifadelerini kullandı.

8 MAÇTA LİDERİZ

“Benim görev yaptığım dönemden bugüne değerlendirirsek bizim lider olduğumuzu görürsünüz” diyen Çalımbay, “Başakşehir'le 8 haftada aynı puanı topladık. Hem ligde hem de kupada iyi gittik. Kritik galibiyetler aldık. Bizim için lig ikinci yarıda yeniden başlıyor. Antalya'da yapacağımız hazırlık kampını iyi değerlendirerek lige gireceğiz. Dediğim gibi başlangıç önemli. İlk 3 maçı kazanırsak şampiyonluğa oynarız diyebilirim” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap