SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Serkan Asan yanlış ameliyat kurbanı! 1.5 ay daha yok

Serkan Asan yanlış ameliyat kurbanı! 1.5 ay daha yok

18 Ekim 2022 Salı - 15:56




Trabzonspor'da Serkan Asan yanlış ameliyatın kurbanı oldu... 1-2 ay önce dönmesi beklenen Serkan Asan en az 1.5 ay daha sahalardan uzak kalacak... İşte detaylar...





Trabzonspor’un 5 ay önce oynadığı  Altay maçında sol diz menisküsünde yırtık oluşan Serkan Asan tedavi altına alınmıştı.

18 Mayıs 2022 tarihinde sakatlanan Serkan Asan, Trabzonspor Kulübü’nün devamlı çalıştığı doktora ameliyat edilmişti.

Normal şartlarda 1-2 ay önce dönmesi planan Serkan Asan’ın ağrıları ve şişlikleri bir türlü dinmeyince ameliyat başarısız oldu.

Serkan Asan’ın yaşadığı sorunları gören Trabzonspor Kulübü ise yardım alma kararı aldı. Bordo-mavililer, A Milli Takımın yıldız oyuncularından Merih Demiral’in doktoru Profesör Dr. Christian Fink’e ulaştı.

Geçtiğimiz hafta İsviçre’de yeniden bıçak altına yatan Serkan Asan’ın menisküsü yeniden temizlendi. Geri dönüşü süreci 1,5 ay daha uzadı.


Trabzonspor’un sözleşmesini uzattığı Serkan Asan’ın Dünya Kupası için veriken aradan sonra takıma dönmesi planlanıyor.

Bordo-mavililerde sağ bek bölgesinde Stryger Larsen alternatifsiz olarak forma giyiyor. AS Monaco maçında yerini Hüseyin Türkmen'e bıraktı. Dün akşam Beşiktaş karşısında ise kendi kalesine gol attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
7
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap