SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzon'a göre oyuncu almalıyız

Trabzon'a göre oyuncu almalıyız

04 Ocak 2018 Perşembe - 07:45




Çalımbay, “Planı ve programı iyi yaptığınızda kesinlikle başarılı olursunuz. Trabzon’a göre oyuncu almamız gerekiyor” dedi.





BAŞARILI OLMAK İÇİN...

Trabzonspor’da Teknik Direktör Rıza Çalımbay, sezonun ikinci yarısına çok iyi bir giriş yapmak istediklerini söylerken, transferde hata yapmamaları gerektiğinin altını çizdi. Bordo-Mavili camianın başarıya aç olduğunu kaydeden Çalımbay, “Burada başarılı olmak zorundasınız. Planı ve programı iyi yaptığınızda kesinlikle de başarılı olursunuz. Bunun için en önemli şey Trabzon’a göre oyuncular almak, Trabzon’a göre hareket etmektir” dedi.

ÇOK MAÇ İZLEDİK

Yukarıyla aradaki puan farkının önemli olmadığını söyleyen Çalımbay, “Kapanmayacak bir fark yok. Yeter ki inancımızı kaybetmeyelim ve iddiadan kopmayalım. İddiamızı kaybedersek oyuncular sıkılır ve yarıştan koparız. Devre arası kampını bu nedenle iyi geçirmeliyiz. Yapacağımız takviyeleri bunları düşünerek gerçekleştireceğiz. Biz geldiğimizden beri birçok maç izledik. Acelemiz var ama acele etmiyoruz” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap