SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’a forvet transferinde Muriqi müjdesi… Felipe Caicedo Trabzonspor’a geliyor!

Trabzonspor’a forvet transferinde Muriqi müjdesi… Felipe Caicedo Trabzonspor’a geliyor!

20 Temmuz 2021 Salı - 09:54




Trabzonspor'un transfer listesinde olduğu iddia edilen Felipe Caicedo'ya Vedat Muriqi yüzünden yol göründü. Fenerbahçe'den transfer ettikleri golcüyü takımda tutma kararı alan Lazio, bordo mavililerin gözdelerinden Felipe Caicedo'ya ise takım arıyor. Ancak golcü oyuncu, yaptığı açıklamada ayrılmaya niyetinin olmadığını gösterdi.





Maurizzio Sarri’nin aldığı Vedat Muriqi kararı, Trabzonspor’un Felipe Caicedo transferinin yolunu açtı… Lazio sportif direktörü Igli Tare’nin aldığı Muriqi’ye yapılan 20 milyon Euro’luk yatırımdan çabuk vazgeçilmemesi kararı üzerine Sarri, Ekvadorlu golcüye kapıyı gösterme kararı aldı. Caicedo’nun talipleri arasında Trabzonspor’un da yer aldığı bir süre önce İtalyan basını tarafından gündeme getirilmişti.

Trabzonspor'un gündemindeki Felipe Caicedo'dan açıklama

RAI mikrofonlarına takımdan ayrılacağı ile ilgili dedikodularla ilgili cevap veren Caicedo, “Eğer gidersem? Her yıl olduğu gibi mi?” esprisini yaptı. “Sözleşmem bitiyor. Evet ben de, süresinin dolmak üzere olduğunu biliyorum. Gidiyor muyum? Onu siz benden daha iyi biliyorsunuz. Buraya geldiğim günden bu yana her transfer döneminde beni gönderiyorsunuz. Ama ben burada kalmaya devam ediyorum” demişti.

Beğendim
3
Sevdim
3
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap