SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Avcı ile başka bir kimliğe büründü

Trabzonspor, Avcı ile başka bir kimliğe büründü

03 Aralık 2020 Perşembe - 15:07




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı bir ödül töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.





Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, katıldığı bir ödül töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ağaoğlu, Sörloth ile ilgili olarak "Sörloth’un babası, oğlunun Leipzig’de mutlu olmadığını ve Trabzonspor’a geri dönmek istediğini ifade ettiğine dair haberler, bizim medyamızdan çıktı. Olmayan bir şey üstünden algı yaratmanın kimseye faydası olmaz." ifadelerini kullandı.

İşte Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"Trabzonspor, Abdullah Avcı ile başka bir kimliğe büründü. Hocamız 31 Aralık tarihine kadar kadro planlamasını gerçekleştirecek."

“Sörloth’un babası, oğlunun Leipzig’de mutlu olmadığını ve Trabzonspor’a geri dönmek istediğini ifade ettiğine dair haberler, bizim medyamızdan çıktı. Olmayan bir şey üstünden algı yaratmanın kimseye faydası olmaz."

"Rezerv lig ile ilgili yaptığımız başvurunun ne kadar doğru bir karar olduğunu gördük. Altyapıdan gelen oyuncuların sınırını kaldırdılar, kadrodaki oyuncu sayısını 35’e çıkardılar. Bunu yakında ilan edecekler diye tahmin ediyorum.”


"Sanırım TFF, koronavirüs vakaları nedeniyle maçlara çıkamayacak takımların hükmen mağlup ilan edileceklerini, ona göre önlem alınması gerektiğini söyleyecektir. Biz bu durumlar için oldukça hazırlıklıyız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap