SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor batağa böyle sürüklenmiş!

Trabzonspor batağa böyle sürüklenmiş!

03 Haziran 2018 Pazar - 10:15




Burak, Sosa ve Kucka’nın yıllık maliyeti bugünkü kurdan hesaplandığında 73 milyon TL’yi geçiyor.





Eski başkan Muharrem Usta’nın Burak, Sosa ve Kucka ile yaptığı sözleşmeler dudak uçuklatacak cinsten. Sosa’ya ekstra 2 milyon euro, Kucka’ya da ekstra 1.5 milyon euro ödendiği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın sözleşme detaylarının ortaya çıkmasının ardından şimdi de Juraj Kucka ve Jose Sosa’nın gerçek maliyetleri ortaya çıktı. KAP’a yapılan bildirimlerde Sosa’nın bonservisi için Milan’a toplam 4 milyon 750 bin euro, Arjantinli yıldıza da yıllık 3 milyon 320 bin euro ödeneceği bildirilmişti. Fakat Sosa’ya 2 milyon euro da imza parası ödendiği belirlendi.

Sosa’nın yanı sıra Milan’dan transfer edilen diğer isim Kucka’nın bonservisine 5 milyon euro, kendisine de yıllık 2 milyon 250 bin euro ödeneceği bildirilmişti. Ancak Kucka’nın transferinde de KAP’a bildirilmeyen bir detay ortaya çıktı. Slovak futbolcuya imaj hakkı adı altında 1.5 milyon euro ödeneceği belirlendi. Bu ücretin 3 yıl boyunca yılda ekstra 500 bin euro ödenmesi şeklinde verilmesi şartıyla anlaşıldığı bildirildi.

Üç Oyuncu 13 Milyon TL

Burak Yılmaz’a garanti ücretinin dışında daha önce açıklanan bonuslarla birlikte yılda yaklaşık 5 milyon euro ödeyen Karadeniz ekibi, Sosa ve Kucka’nın da sözleşmelerindeki maddeler nedeniyle bu üç oyuncuya yıllık 13 milyon 500 bin euro ödeyecek. Bugünkü kurdan hesaplandığında üç oyuncunun maliyeti 73 milyon TL’yi aşıyor.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap