SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Burak Yılmaz ile görüşmeye hazırlanıyo

Trabzonspor Burak Yılmaz ile görüşmeye hazırlanıyo

17 Ekim 2018 Çarşamba - 11:02




Karadeniz dünkü manşetinde, “Trabzonspor Burak için ne yapacak?” sorusunu yöneltmiş ve bu konuda yönetimin tavrının merak edildiğini dile getirmişti.





Türkiye, Arda Turan’ın şarkıcı Berkay’ın burnunu kırdıktan sonra silahla hastane basmasını konuşmaya devam ediyor. Yaşanan bu skandalla ilgili savcılık harekete geçerken Başakşehir Kulübü de Arda’ya 2.5 milyon TL’lik ceza verildiğini açıkladı. Ancak bizi ilgilendiren Burak Yılmaz’ın da olay sırasında Arda ile birlikte olmasıydı. Karadeniz dünkü manşetinde, “Trabzonspor Burak için ne yapacak?” sorusunu yöneltmiş ve bu konuda yönetimin tavrının merak edildiğini dile getirmişti.

YA SİLAHLA ATEŞ EDİLSEYDİ?

Bordo-Mavili kurmaylardan beklenen yanıt geldi. Aldığımız bilgilere göre, Burak Yılmaz ile önce teknik direktör Ünal Karaman görüşecek. Bu tarz olayların içinde olmaması istenecek. Sonrasında ise yönetim bu konuyu değerlendirecek, onlar da Burak ile görüşecek. Yine bize gelen bilgilere göre, Trabzonspor yönetimi, Burak’a, “Sen bizim için önemlisin. Allah korusun silahtan çıkacak bir mermi yaşamını bitirebilirdi. Senin işin futbol olmalı. Böyle yerlerden ve kişilerden uzak dur” diyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap