SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Cristian Tello'nun peşinde! Abdullah Avcı istedi

Trabzonspor Cristian Tello'nun peşinde! Abdullah Avcı istedi

01 Nisan 2022 Cuma - 14:00




Süper Lig'de şampiyonluğa koşan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı'nın kanat takviyesi istediği ve bordo-mavililerin eski Barcelona'lı Cristian Tello'yu gündemine aldığı öğrenildi. İşte ayrıntılar...





Gelecek sezon için alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen Süper Lig'in lideri Trabzonspor'da transfer çalışmaları başladı.

aspor.com.tr'den Bora Salgın'ın haberine göre bordo-mavililerde teknik direktör Abdullah Avcı'nın her 2 kanatta da oynayabilen bir oyuncu transfer etmek istediği öğrenildi.

Anthony Nwakaeme'nin biraz yaşlanması ve seneye 3 kulvarda mücadele edecek olan bordo-mavililerde kanat transferi için çalışmalar hızlandı.

Bordo-mavililerde uzun süreli sakatlığı nedeniyle sahalardan uzak kalan ve sözleşmesi 01.07.2022 tarihinde tekrar başlamak üzere feshedilen Gervinho ile yolların ayrılmaya çalışacağı öğrenildi.

Trabzonspor'da yeni sezonda Gervinho'nun yerine düşünülen isim ise Real Betis forması giyen Cristian Tello.


Bordo-mavililerin İspanyol ekibiyle sözleşmesi bitecek olan 30 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için çalışmalara başladığı öğrenildi.

Bu sezon Real Betis formasıyla 30 maça çıkan Cristian Tello, 4 gol 3 asistlik performans ortaya koydu.

Tecrübeli futbolcu, futbolculuk kariyerine Barcelona'da başlamıştı. Tello, kariyerinde Porto ve Fiorentina gibi takımların da formasını giydi.

Beğendim
10
Sevdim
5
Beğenmedim
3
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap