SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da 3 isim gidiyor! Öncelik evlatlarda

Trabzonspor’da 3 isim gidiyor! Öncelik evlatlarda

29 Ekim 2022 Cumartesi - 14:53




Trabzonspor, Kızılyıldız'a 2-1 yenildi, Avrupa Ligi'nden elenmenin eşiğine geldi... Bordo-mavililer grupta sonuncu olup Konferans Ligi'ne bile gidemeyebilir. Bunun sonucu olarak taraftarın hedefinde 3 isim var. O isimler Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Djaniny...





Kızılyıldız’a 2-1 yenilen Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi’nden sonra UEFA Avrupa Ligi’nden elenmenin eşeğine geldi… Şampiyonlar Ligi için kurulan kadro Monaco, Ferencvaros ve Kızılyıldız gibi takımların olduğu grupta sonuncu olarak Konferans Ligi’ne katılma şansını bile tepebilir. Taraftarın hedefinde ise Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı ve Djaniny var.

17 MİLYON REDDEDİLMİŞTİ, 5 MİLYONA BİLE GİDEBİLİR

Sözleşme yenilenmeyen Abdülkadir için menajerlerle temas kuruldu. Her türlü teklifle açık olunduğu bilgisi verildi. Daha önce M.City’nin 17 milyon Euro’luk teklifini değerlendirmediği için pişman olan Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun gelecek 5 milyon Euro’luk bir teklife bile evet deme ihtimali olduğu konuşuluyor.

YUSUF YAZICI GERİ DÖNEBİLİR

Lille’den kiralık gelen Yusuf Yazıcı’nın devre arasında geri gönderilme ihtimali doğdu. Sözleşme yenilenen Djaniny’nin de menajerinin üzerinde çok konuştuğu Körfez ülkelerinden birisinden teklif getirmesi durumunda değerlendirilmesi düşünülüyor.


Beğendim
18
Sevdim
8
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap