SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da 3 transfer yolda

Trabzonspor’da 3 transfer yolda

17 Eylül 2020 Perşembe - 16:24




Fırtına’nın teknik işvereni Eddie Newton’un, “Hafta sonuna kadar 1 futbolcu daha ortamıza katılabilir. Sonrasında ise 2 oyuncu daha gelebilir” açıklaması camiayı heyecanlandırdı. Bunun üzerine edinilen bilgilere nazaran Fırtına’nın transferini bitirmeye en yakın olduğu 3 ismin Palmeiras’tan Vitor Hugo, Midtjylland’dan Erik Sviatchenko ve Bahia’dan Gregore olduğu öğrenildi.





Stoper sınırını güçlendirmek isteyen Karadeniz grubunun birinci adayı Vitor Hugo’ydu. Uzun vakittir hem Palmeiras hem de Brezilyalı oyuncuyla görüşmeler devam ediyor. Deneyimli oyuncuyu iki yıllığına kiralamak isteyen Bordo-Mavililer, Sambacılar’a 500 bin Euro önermişti. Bu teklifin şu anda değerlendirilme basamağında olduğu belirtildi. Hugo’yla ise büyük oranda mutabakata varıldı. Başarılı oyuncunun yine Avrupa’ya dönmek istemesi Trabzonspor’un elini güçlendiriyor.

Sviatchenko bitiyor

Stoper transferinde ince eleyip sık dokuyan Bordo- Mavili idare ve teknik heyet geniş bir liste üzerinde çalışıyor. İki savunmacıyla takımını kuvvetlendirecek olan Trabzonspor’un gündemindeki ikinci stoper de Erik Sviatchenko… Danimarka temsilcisi Midtjylland’da forma giyen 28 yaşındaki oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapıldı. Midtjylland’ın bu teklife sıcak baktığı, Sviatchenko’nun da yeni bir maceraya hazır olduğu gelen haberler ortasında.

Gregore geri sayımda

Mikel, Ndiaye ve Sosa… Fırtına geçen dönem orta alanını teslim ettiği üç oyuncusuyla yollarını ayırdı. Merkez orta alanını Flavio ve Trondsen’le güçlendiren Karadeniz devi, ön libero için de Gregore’yi listenin birinci sırasına yazmıştı. Bahia’dan, Flavio’nun partneri olan ve iki oyuncuyu Trabzonspor’da buluşturmak isteyen idare, Brezilya takımı ile kıran kırana pazarlıklar yapıyor. Gregore’nin, Türkiye’ye gelmeye sıcak bakması transferin önünü açarken, görüşmelerin son etapta olduğu vurgulandı.


Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap