SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da zam operasyonu tamam

Trabzonspor’da zam operasyonu tamam

10 Aralık 2020 Perşembe - 17:31




Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, takımın değişmez isimleri olan ancak sözleşmelerinden ötürü takım arkadaşlarının çok gerisinde ücret alan oyuncular için yönetimle bir görüşme gerçekleştirdi. Uğurcan Çakır, Abdülkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür’ün ücretlerine zam yapılmasını isteyen Avcı'nın bu talebine yönetimden olumlu yanıt geldi.





Trabzonspor yönetimi Uğurcan Çakır, Abdülkadir Parmak ve Abdülkadir Ömür’ün maaşlarına zam yapmaya karar verdi. Yaklaşık 2 hafta önce prensipte oyuncularla anlaşıldı. Yönetim, Abdullah Avcı’nın sürekli oynayan Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır’ın takımın en az kazanan iki oyuncusu olmasının haksızlık olduğu fikrine katıldı. Avcı maaş skalasını inceledi. Özellikle Stiven Plaza’ya hem Uğurcan’dan, hem de iki Abdülkadir’dan fazla verilmesini kabul edemeyeceğini söyledi.

İlk etapta Abdülkadir Ömür ile anlaşan yönetim oyuncuyu 9.5 milyon TL’ya ikna etti. Zaten pazarlık olmadı. “Sana hakkını vereceğiz” denildi. Verildi.

Uğurcan Çakır ile masaya oturan yönetim genç kalecinin de maaşını iyileştirdi. Ona verilecek rakamla ilgili bir bilgi dışarı sızmadı. Ancak Uğurcan’ın da takımın en fazla kazanan 3 oyuncusundan birisi olduğu öğrenildi.

Abdülkadir Parmak’la da en kısa sürede anlaşmaya varılması ve zam verilmesi planlanıyor. Parmak'ın da yönetimden gelen jeste aynı jestle karşılık verdiği, "rakamı siz belirleyin. Pazarlık yapmam. Takdir sizin" dediği belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap