SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor geleceğe yatırım yapıyor!

Trabzonspor geleceğe yatırım yapıyor!

26 Haziran 2020 Cuma - 14:13




Trabzonspor geleceğe yatırım yapıyor. Bordo-mavililer gurbetçi futbolcular Erkan Akalp, Kaan Kurt ve Erkan Eyibil transferlerinde mutlu sona ulaştı.





İstanbul’un 3 büyükleri kendi aralarında transfer savaşına girmişken Trabzonspor, Almanya’dan kaşla göz arasında 3 gurbetçinin işini bitirdi… gelir gelmez A takımda oynamayacak olmalarına rağmen rotasyonda kendilerine rahatlıkla yer bulacak, gerekmesi durumunda gelecek sezon kurulacak rezerv liginde de oynayacak bu üç gurbetçinin Köln U-19 takımında Erkan Akalp, M’Gladbach rezerv takımının stoperi Kaan Kurt ve Mainz’ın bu sezon a takımına alınan 10 numarası Erkan Eyibil olduğu öğrenildi. Üç oyuncunun kulüplerine de çok cüzi miktarlarda bonservis bedelleri ödenerek Trabzonspor’un kadrosuna katılacakları bildirildi.

30 Tem 2001 (18) doğumlu olan Erkan Akalp sol bek mevkiinde oynuyor. FC Köln U19 takımıyoa Mart ayında 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

21 Ara 2001 (18) doğumlu olan Kaan Kurt ise sağ bek mevkiinde oynuyor. Her iki ayağını da kulanabilen defans oyuncusunun sözleşmesi de 2022'de bitiyor.

Almanya'nın BundesLiga ekiplerinden Mainz forması giyen 18 yaşındaki genç futbolcu Erkan Eyibil, transfer piyasasının yükselen yıldızı. Yeni Mesut Özil olarak görülüyor. Avrupa'nın bir çok kulübü de 19 yaşındaki genç oyuncu için izlemede. Orta sahada 10 numara mevkiinde görev alan, sol ayaklı Erkan, Türkiye'den İstanbul takımlarının ve özellikle Fenerbahçe'nin istediği bir oyuncuydu.

Beğendim
11
Sevdim
3
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap