SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Hüseyin Türkmen'e gelen o teklifi reddetti!

Trabzonspor Hüseyin Türkmen'e gelen o teklifi reddetti!

01 Temmuz 2021 Perşembe - 18:10




Önümüzdeki sezonun kadro yapılanma çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da mevcut oyunculara gelen teklifler değerlendiriliyor. Bordo-mavililerin 23 yaşındaki stoperi Hüseyin Türkmen'e Yunanistan'dan sürpriz bir talip çıktığı belirtildi. Aris kulübünün, genç savunma oyuncusu için teklifini ilettiği ancak Abdullah Avcı'nın transfere onay vermemesi sonrası yönetimin teklifi reddettiği öne sürüldü.





Trabzonspor'un 23 yaşındaki stoperi Hüseyin Türkmen'e sürpriz bir talip çıktı. 61 Saat'in haberine göre; Yunanistan Ligi ekibi Aris, genç savunmacıyı kadrosuna katmak istiyor.

TEKLİF REDDEDİLDİ!

Sarı-siyahlı kulübün Trabzonspor'a 1.5 milyon euro satın alma opsiyonlu 1 yıllık kiralama teklifini ilettiği ve teklifin reddedildiği öğrenildi.
Hüseyin Türkmen'i Yunan takımının teknik direktörü Mantzios'un da özellikle istediği ancak Trabzonspor teknik patronu Abdullah Avcı'nın yerli kuralını da düşünerek oyuncusunu bırakmak istemediği ifade edildi.

Beğendim
3
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap