SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor tek tek hesap kapatıyor!

Trabzonspor tek tek hesap kapatıyor!

09 Şubat 2020 Pazar - 12:27




Ligin ilk devresinde Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği ile berabere kalan Trabzonspor, ikinci yarıda 3 rakibini de devirmeyi başardı, 9 puanı hanesine yazdırdı.





Fırtına tek tek hesap kapatıyor... Ligin ilk yarısında Kasımpaşa ve Fenerbahçe ile 1-1, Gençlerbirliği’yle de 2-2 berabere kalan Karadeniz temsilcisi ikinci devrede bu rakiplerini devirmeyi başardı. Paşa’yı 6-0, Fenerbahçe’yi de 2-1 yenen Trabzonspor’un son kurbanı Gençlerbirliği oldu. Bordo-Mavili ekip, Başkent temsilcisini 2-0 mağlup etti ve ilk yarıda puan kaybettiği üç rakibinden de rövanşları aldı.

Sıradaki hedef Sivas

Karadeniz devi 3 maçtan tam 9 puan çıkardı ve zirve yolunda önemli bir seri yakaladı. Fırtına’nın sıradaki hedefi ise Sivas... İlk yarıda son dakikada yediği golle Sivas’a 2-1 mağlup olan Trabzonspor önümüzdeki hafta Kırmızı-Beyazlılar’ı yenerek, hem rövanşı almayı hem de şampiyonluk yolunda rakibine ağır bir darbe vurmayı planlıyor.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap