SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a bir şok da Rıza Çalımbay'dan

Trabzonspor'a bir şok da Rıza Çalımbay'dan

30 Temmuz 2018 Pazartesi - 17:18




Trabzonspor’da yaşanan maddi sıkıntıların ardı arkası kesilmezken bir kötü haber de eski teknik direktör Rıza Çalımbay’dan geldi.





Sezon sonunda yolların ayrıldığı Çalımbay, bordo mavili takımda 3 aylık toplamda 345 Bin euro alacağı olduğu iddiasıyla TFFye başvurdu. Uyumsuzluk Çözüm Kurulu tarafından alınan kararla da Trabzonspor’un Çalımbay’a 345 bin euro ödemesine hükmedildi.

FAKTORING ŞİRKETLERİ YÜZDE 28 FAİZ İSTİYOR

Trabzonspor Ersun Yanal’a tam 10 milyon TL ödeyecek. Yanal’ın tavrı net, “indirim yok paramı gönderin” mesajı çekti. Bu davaya ek olarak Aykut Demir’e 8 Milyon TL, Mehmet Ekici’ye 3 Milyon TL, Erkan Zengin’e 1,5 Milyon TL tazminat ödenecek. Toplamda 60 milyon TL. Kulüp oyuncu tescili için kesinleşmiş bu cezaları ödemek zorunda. Bu paralar ya kredi çekilerek ya da oyuncu satılarak ödenecek. Bankalar kredi vermiyor. Faktoring şirketleri ise yüzde 28’lere kadar yukarı çekmiş durumda faizleri.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap