SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Hubocan darbesi!

Trabzonspor'a Hubocan darbesi!

07 Mart 2019 Perşembe - 16:40




Trabzonspor'da Tomas Hubocan şoku yaşanıyor..





2017-2018 yıllarında Trabzonspor’da Marsilya’dan kiralık olarak transfer edilen Tomas Hubocan alacaklarını tahsil edemediği gerekçesi ile Trabzonspor’a şikayet etmişti. Bordo Mavililer yıllık ücreti 1,8 Milyon Euro’ya forma giyen Slovak oyuncuya 1 Milyon Euro'yu ödemediği gerekçesiyle oyuncu FIFA ve UÇK'ya başvurmuştu.  Yapılan görüşmeler sonucunda konuyu değerlendiren UÇK Trabzonspor’un parayı ödemesine hükmetmişti.  Daha sonra Bordo Mavililer konuyu tahkim kuruluna konuyu taşımış ve dosyanının reddini istemişti. 

Bordo Mavililerin doyası yine reddedilerek oyuncuya 1 milyon Euro ödemesine Hükmetti Yapılan şu ifadelere yer verildi: Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Tic. A.Ş.'nin futbolcu Tomas Hubocan ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'nun 02.11.2018 tarih ve E.2018/586 - K.2018/561 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi kararın onanmasına, oyçokluğu ile karar verilmiştir. 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap