SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Yılmaz savaşçı

Trabzonspor'a Yılmaz savaşçı

05 Ocak 2023 Perşembe - 15:51




Trabzonspor son 10 yılını kurtaracak sağ bekini altyapısında buldu.





Bruno Peres’in A takım listesinde olmaması, Hüseyin Türkmen’in de 10 gün sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle alternatif arayan teknik direktör Abdullah Avcı, 16 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz'ı ağabeylerinin yanına aldı. Güçlü fizik yapısıyla dikkat çeken Oğuzhan, U17 Milli Takımı’nın da formasını giyiyor.

SAVUNMANIN sağında ciddi sıkıntılar yaşayan teknik direktör Abdullah Avcı, çareyi altyapı oyuncularında buldu. Deneyimli çalıştırıcı, Trabzonspor U17 takımında oynayan 2006 Akçaabat doğumlu sağ bek Oğuzhan Yılmaz’ı A Takıma aldı. Güçlü fiziği ve çabukluğuyla dikkat çeken 16 yaşındaki Oğuzhan Yılmaz, hocaları tarafından gelecek vaat eden oyuncular arasında gösteriliyor. Bu sezon U17 Liginde 10 maça çıkıp 1 gol kaydeden genç yetenek, U17 Milli Takımı’nın da formasını giyiyor.

AĞABEYLERİ ile birlikte idmana çıkan Oğuzhan'ın, teknik direktör Abdullah Avcı tarafından Giresunspor maçının kadrosuna alınması bekleniyor. Bordo-mavililerin U17 Takımı'nda görev yapan Oğuzhan, bu sezon 10 lig maçında görev yaptı. U16 ve U17 olmak üzere 12 kez ay-yıldızlı formayı da giydi. Amatör lisansı bulunan oyuncu, profesyonel olmasa bile statü gereği sahaya çıkabiliyor.

Beğendim
15
Sevdim
4
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap