SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı neşteri vuruyor

Trabzonspor'da Abdullah Avcı neşteri vuruyor

30 Aralık 2022 Cuma - 09:48




Süper Lig'in 16. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşılaştığı Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup olan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, soyunma odasında oyuncularına patladı. Tecrübeli çalıştırıcı, kadroya neşter vurmaya hazırlanıyor.





Trabzonspor , Süper Lig 'in 16. haftasında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği Fatih Karagümrük'e 4-1 mağlup oldu. Bordo-Mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı, maç sonrası soyunma odasında oyuncularına sert bir konuşma yaptı. 

Savunmada kırmızı alarm!

Bu sezon savunmada yaptığı basit hatalar nedeniyle pek çok gol yiyen Trabzonspor, Karagümrük karşısında aynı görüntüyü sürdürdü. Bartra, ayağının kayması sonucu kaptırdığı topun devamında kırmızı kart gördü. İspanyol yıldız, ilk 2 golde Hüseyin’le beraber hatalıydı. Sol bekte Eren etkisiz kalırken ikinci yarıda giren sağ bek Larsen’de de performans düşüklüğü devam ediyor.

Neşteri vuracak

Olimpiyat Stadı’nda ikinci yarıda yaptığı değişikliklerden sıfır katkı gören Abdullah Avcı, 5 Ocak’taki Giresunspor maçında kadroya neşter vurmaya hazırlanıyor. Başarılı teknik adamın, Naci Ünüvar, Enis Bardhi, Umut Bozok gibi isimleri takıma monte edeceği öğrenildi. (Fanatik)


Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap