SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Abdullah Avcı'yı çıldırtan olay!

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'yı çıldırtan olay!

09 Aralık 2020 Çarşamba - 15:18




Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor beraberliği ile ilk puan kaybını yaşadı. İlk iki maçından 6 puan çıkaran Avcı, bu maçta 1 puan aldı. Ancak Abdullah Avcı'nın asıl moralini bozansa yedikleri gol oldu.





Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 1-1 biten Sivasspor maçından sonra oyuncularına yedikleri gol için sitem etti. “Rakip golü atmadı, biz yedik” diye isyan etti.

Derslik olarak bahsettiği Sivasspor’un golü için, “Bir gol nasıl yenmez, en çarpıcı şekilde bu gece ortaya koydunuz. Adam topu alıp, sol korner köşesine kadar indi. Yapılan 3’lü pres gölge pres olarak kaldı. 3 kişiden sıyrıldı. Dar alanda rahat rahat çalımlarını attı. Orta yaptı. Tüm bunları yaparken, siz izlediniz. Akıl almaz. Bunlar akıl almaz” dedi.

Yapılan ortada, golü atan Sivassporlu oyuncunun topu ayağında sektirmesine rağmen defansının izlemesi de Avcı’yı çok sinirlendirdi. “Hiçbir müdahale olmaması akıl alır gibi değil” diye isyan etti.

AVCI 88 DAKİKA OYUNCU DEĞİŞTİRMEK İÇİN BEKLEMEK ZORUNDA KALDI

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, 90 dakika eksik Sivas karşısında hamle yapamadı. Nwakaeme ve Djaniny’in olmayışı bordo-mavili ekibin hocasını çaresiz bıraktı. Avcı, değişiklik yapmaya adeta çekindi. Diabate’yi oyuna alan teknik adam golden sonra yedek kulübesine baktı. Ancak o kadar yetersiz bir oyuncu grubu vardı ki 88’de ancak değişiklik yapma kararı alabildi.


Beğendim
2
Sevdim
3
Beğenmedim
4
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap