SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Pirlo için geri sayım! Fırtına’yı şampiyon yapacak Juventus’un başına geçecek

Trabzonspor'da Pirlo için geri sayım! Fırtına’yı şampiyon yapacak Juventus’un başına geçecek

15 Nisan 2023 Cumartesi - 09:25




Trabzonspor’un önceki gün yüz yüze görüştüğü Andrea Pirlo için bu iddia ortaya atıldı...





Karagümrük’ü çalıştıran ve maaşının önemli bir bölümü İtalyan devi Juventus tarafından ödenen Andrea Pirlo’nun Bordo-Mavili takımla anlaştığı öne sürüldü.

İddia sahipleri, “Pirlo, Juventus’un proje teknik direktörü. 1 sezon Trabzonspor’un başında kalacak. Takımı şampiyon yapacak ve sonrasında da İtalya’ya giderek Juventus’un başına geçecek” dediler.

TRABZONSPOR’un teknik direktör adaylarından birisi olan Andrea Pirlo için flaş bir iddia ortaya atıldı.

İstanbul kaynaklı haberlere göre, şu anda Karagümrük’ü çalıştıran ve kısıtlı kadroya rağmen başarılı bir grafik sergileyen Andrea Pirlo ile önceki gün İstanbul’da yüz yüze bir görüşme gerçekleşti. Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma’nın izni doğrultusunda gerçekleyen görüşmenin olumlu geçtiği ve Pirlo’nun yapılan teklife olumlu yanıt verdiği öne sürüldü. Aynı kaynaklar, “Pirlo, Juventus’un proje teknik direktörü. 1 sezon Trabzonspor’un başında kalacak. Takımı şampiyon yapacak ve sonrasında da İtalya’ya giderek Juventus’un başına geçecek” iddiasında bulundu. Haziran 2022'de Karagümrük'ün başına geçen Pirlo, İstanbul ekibi ile şu ana dek 29 maça çıktı; 10 galibiyet, 10 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. İtalyan teknik adamın Karagümrük ile olan sözleşmesi sezon sonunda tamamlanacak.

Haber: Erol TAŞKIN
 

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap