SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Sefa'lar bitmez!

Trabzonspor'da Sefa'lar bitmez!

07 Temmuz 2018 Cumartesi - 11:34




Tekelioğlu,Sefa Akgün’ün yaptığı açıklamaları Karadeniz gazetesine değerlendirdi





TRABZONSPOR’UN altyapısından yetişen ve profesyo-nel sözleşme imzalamadan kulüpten taleplerde bulunan Sefa Akgün, daha sonra Erzurumspor’a imza atmıştı. Sefa Akgün, imza sonrası Karadeniz gazetesine yaptığı açıklamada, “Trabzonspor dışarıdan gelen oyunculara daha çok değer veriyor. Adaletli davranmıyor. Öze dönüş böyle mi olmalı?” açıklamasını yapmıştı.

SEFA HATALIDIR

SEFA Akgün’ü altyapıya katan Trabzonspor eski altyapı koordinatörü ve Hekimoğlu Doğan Trabzon FK Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu da Sefa’nın bu konuda yanlış yaptığını ifade etti. Gazetemize konuşan Tekelioğlu, “Bu konuyu tartışmaya gerek yok. Sefa’nın Trabzonspor’u idare edecek hali yok. Trabzonspor’un kime ne vereceği, kimden ne alacağını söylemeye hakkı yok. Trabzonspor Sefa’ya 8 sene hizmet etmiştir. Trabzonspor’un ismi ile milli takıma ve bir yerlere kadar yükselmiştir. Dolayısıyla Trabzonspor Sefa’ya vermiştir; Sefa Trabzonspor’a bir şey vermemiştir” dedi.

TRABZONSPOR DOĞRU YOLU BULDU

TRABZONSPOR’UN altyapıdan fazla oyuncu alma uygulamasını doğru bulduğunun altını çizen Tekelioğlu, “Bu topraklarda futbolcular bitmez. Daha çok Sefalar çıkar ve çok Sefalar da gider. Bu nedenle altyapıdan alınan oyuncuların çok daha kalitelileri çıkacaktır. Bu kadronun içerisinde de A takıma katkı sağlayacak oyuncular çıkacaktır. Daha arkadan gelen 2000-2001 doğumlu oyunculardan da bunların arasına girecekler olacaktır. Bu topraklarda hiçbir zaman oyuncu bitmez. Bitmeyecektir. İmkanların ve şartların zorlaması sonucu Trabzonspor doğruyu bulmuştur. Taraftarın da kamuoyunun da saha sonuçlarına takılmadan kulübe ve Ünal Karaman’a destek vermeleri gerekir. Trabzonspor’un kurtuluşu için bu kadro yapılanmasına gitmekten başka çözüm yoktur” ifadelerine yer verdi.


KENDİNİ HARCAMIŞTIR

TRABZONSPOR’DA genç oyuncuların yanlış yolda hareket ettiklerini de söyleyen Tekelioğlu, “Kendilerini Yusuf ve Abdulkadir ile kıyaslıyorlar. Bu iki oyuncu da özel oyuncudur. Kaldı ki her ikisi de Trabzonspor’da başardıktan sonra bir şeyler istemiştir. Hatta talepleri olmadan kulüp bunların sözleşmelerinde iyileştirmeler yapmıştır. Altya- pıdan yetişen her yetenekli oyuncuya ayrıcalıklı davranılırsa, bu işin sonu gelmez. Daha önce bu yolda yürüyen futbolcuların çok genç yaşlarda kendilerini harcadığı gerçeği ortadadır. Korkarım Sefa da bunlardan biri olacaktır” şeklinde konuştu.

 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap