SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan bomba hamle! Mert Müldür için resmi teklif yapıldı

Trabzonspor'dan bomba hamle! Mert Müldür için resmi teklif yapıldı

07 Eylül 2022 Çarşamba - 14:38




Trabzonspor, Mert Müldür için sürpriz bir hamle yaptı. Sassuolo forması giyen 23 yaşındaki Milli futbolcunun sakatlığının 2-3 hafta daha devam etmesi yüzünden kadro dışı bırakılmasını fırsat bilen bordo-mavililer, Abdullah Avcı'nın ısrarıyla harekete geçti.





Acil olarak sağ kanat transferi arayan Trabzonspor’dan sürpriz bir hamle geldi.. bordo-mavililer, Sassuolo tarafından 25 kişilik kadroya yazılmayan Mert Müldür'ü satın alma opsiyonuyla kiralamak için İtalyan ekibinin kapısını çaldı. Resmi teklif yaptı. 

Mert Müldür 19 Ağustos’ta oynanan Juventus maçında sakatlandı. Sağ ayak bileği medial malleolünde kırık tespit edildi. Milano'da Dr. Giacomo Zanon tarafından ameliyat edildi. 23 yaşındaki oyuncunun en geç 4-6 hafta sahadan uzak kalacağı açıklandı.

ABDULLAH AVCI ISRAR EDİYOR 

Bu şartlarda Mert için bir anlaşma olsa bile en az 2 hafta daha hazır hale gelemeyecek. Abdullah Avcı’nın bu riski alarak milli sağ bekin transferini istediği gelen bilgiler arasında. 


BİR İHTİMAL DAHA VAR

Trabzonspor’un sağ bek transferi için gündeminde olan bir başka gurbetçi de Schalke formasını giyen Mehmet Can Aydın. 

20 yaşındaki Türk kökenli Alman futbolcunun kiralanması için de menajerlerle görüşmeler sürüyor. Hem kulübünün tecrübe kazanması hem oyuncunun süre almak istemesi bu transferin olma olasılığını yükseltiyor. Ancak Abdullah Avcı'nın Mert Müldür transferini sonuna kadar zorlamak istediği, olmazsa Mehmet Can Aydın'a dönülmesi talimatı verdiği gelen haberler arasında.

Beğendim
5
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap