SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan çifte imza

Trabzonspor'dan çifte imza

10 Ağustos 2021 Salı - 17:37




Trabzonspor'da yeni transferler Dorukhan Toköz ve Andreas Cornelius için imza töreni düzenlendi.





Trabzonspor'da yeni transferler Dorukhan Toköz ve Andreas Cornelius için imza töreni düzenlendi.

Törende konuşan Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu "Hepimizin bildiği gibi ülke futbolumuzun son yıllarda yetiştirdiği önemli değerlerden birisi. Kadromuzda yer alan bizim alt yapımızda yetişen Uğurcan, Abdülkadir’in milli takımdan arkadaşı. Onların da referansı vardı. Her ne kadar senin referansa ihtiyacın yoksada aramıza hoşgeldin. Önemli futbolcu. Önemli değer. Gelişiminde büyük pay sahibi olan Beşiktaş kulübüne çok teşekkür etmek istiyoruz. Bugüne gelmende çok büyük pay sahibi kendileri. Büyük bir aileye geldin. Bu önemli ailenin parçası oldun. Hem kulübümüzün hem hocamızın taraftarlarımızın, senden beklentisi oldukça fazla. Bu sene vereceğimiz mücadelenin adını biliyorsun. Takım şampiyonluk mücadelesi verecek. Ve çok önemli katkıların olacaktır.   Başarılı olan kendini kanıtlayan her oyuncu gibi futbol hayatına Avrupa’da devam edersin. Çünkü Trabzonspor kulübün son yıllarda hem yetiştirdiği geliştirdiği futbolcuları Avrupa’nın önemli kulüplerine pazarlayan kulüp konumuna geldi. Bu konuda bıraktığımız izlenim, oldukça dikkat çekici. İnşalah sende bu sistemin parçası olursun. Belki de bu sezon yaptığımız en zorlu transfer. Mayıs ayında başladık. 2 kez kesintiye uğradı. Bir hayli zor transfer oldu. Netice itibariyle bugün aramızda ve imzayı atmaya hazır durumda.  Kendisine hoş geldin diyoruz." 

Kendisi, Olsen’den sonra 29 sene üzerine aramıza katılan 2. Danimarkalı oyuncu. Dorukhan’da olduğu gibi diğer bütün transferlerde olduğu gibi Abdullah Avcı hocamızın talepleri doğrultusunda kendisini takımımıza katmaktan, bordo mavili forma altında görmekten son derece mutluyuz. Bu transferin gerçekleşmesinde çok büyük pay sahibi olan menajerine teşekkür ediyoruz. Katkılarından ve yardımlarında dolayı.. Parma kulübü ile zorlu pazarlık süreci yaşadık. Ancak gelmiş olduğumuz noktada onlarında gösterdiği anlayışa ve bu transferdeki katkılarından dolayı Parma kulübünün başkanı ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Umuyorum onlarda kısa süreliğine, seri B’de mücadelelerine devam ederler Seri A’da görmek en büyük temennimiz. Parma kulübü ile ilişkilerimiz iyi. Kucka’yı Parma’ya gönderdik, Gervinho’yu transfer ettik ve şimdi de Cornelius aramızda.

Kaptan Olsen, çok güzel anılar bıraktı. Özellikle, bizim yaş grubumuzdaki Trabzonspor taraftarlarının, beğeniyle izlediği takdir ettiği bir oyuncuydu. Eminim ki kuzeylilerin, Danimarkalıların, İsveç, Norveçlilerin kısaca Vikinglerin mücadele gücünü sahaya yansıtacağından hiç şüphemiz yok. Kendisinden beklentilerimiz çok büyük. Daha önce yaptığımız konuşmalarda da bunu ifade ettik. Kendisinin de böyle bir savaş, mücadeleye hazır olduğunu, mücadeledici bir takıma katılmaktan mutlu olduğunu ifade etmişti. Kendisine de aramıza hoşgeldin diyoruz. Bu büyük aileye ve bu sene büyük hedefleri olan Trabzonspor’umuza hoşgeldin diyoruz. Çok büyük katkılar vereceğine inancımızı yineliyorum.

Dorukhan Toköz: Trabzonspor camiasının içinde bulunmak çok gurur verici ve mutluyum. Böyle bir projenin içinde bulunmak ve kaliteli takım içinde bulunmak çok güzel. İnşallah sonu şampiyonluk olur. Çok kaliteli takımımız var. Bende kendi açımdan elimden ne geliyorsa her şeyi verceğim ve daha fazlasını vereceğim. İnşllahh Şampiyonlukta katkım olur. İnşallah her iki taraf içinde güzel olur.

Cornelius: Tabiki böyle bir şeyi reddedem. En ufak katkım olacaksa bundan mutlu olurum. Haberlerde izlediğim evlerini terk edenler, bu yangınlardan etkilenen insanları gördüm. Çok korkutucuydu bu yaşananlar belki. Onlara bir nebze olsun mutluluk vereceksek, bunun parçası olmaktan mutlu hissediyorum kendimi.

Ahmet Ağaoğlu: Orman Genel Müdürlüğüne müracaat ederekten 122 bin fidan bağışını gerçekleştireceğiz.


Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap