SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan çılgın transfer atağı! Listede 4 yıldız

Trabzonspor'dan çılgın transfer atağı! Listede 4 yıldız

31 Ağustos 2022 Çarşamba - 10:27




Süper Lig’de yaz transfer dönemi 8 Eylül’e kadar sürecek. Trabzonspor da bu tarihe kadar bir kaç takviye planlıyor. Daha çok hücum hattı ve orta sahaya transferler yapılacak. Teknik direktör Abdullah Avcı'nın isteklerine göre hareket eden yönetim, 4 yıldızı listesine aldı. İşte o isimler ve gündem yaratan gelişmelerin detayları...





Karadeniz devi transferin son günlerinde bir hayli hareketli saatler geçirecek. Bordo-mavililerde hedef 'kusursuz' bir kadro kurmak ve hem Süper Lig'de şampiyonluk unvanını korumak hem de Avrupa Ligi'nde büyük başarılar elde etmek.
 

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda hareket eden Trabzonspor daha çok ön bölgeye takviye yapacak.

İşte o adaylar;

YUSUF YAZICI

Fırtına eski yıldızını alarak yılın transferine imza atmak istiyor. Trabzonspor, Lille'e kiralık kontrat önerdi. Fransız kulübü "Tamam" dediği anda transferi resmileşecek. Kulüpler arasında kiralama bedelinin Trabzonspor'un hak edişinin ortadan kalkmasıyla ödenmesi konusunda görüşmeler sürüyor.

UMUT BOZOK

Trabzonspor geçen yılın gol kralı için hem oyuncu hem de kulübü Lorient ile anlaşmaya vardı. Ödeme planıyla ilgili yazışmaların tamamlanmasının ardından Umut Bozok'un transferi resmi olarak sonuçlanacak ve oyuncuyla 3 yıllık sözleşme imzalanacak. Bordo-mavililer böylece ceza alanı içinde eksikliğini çektiği 'bitirici' forvetine kavuşmuş olacak.

SALOMON RONDON

Forvet arayışlarını sürdüren bordo-mavililerin gündemine giren isimlerden biri de Salomon Rondon. Bir dönem Newcastle, WBA gibi ekiplerde de forma giyen Rondon için Everton ile temas kuruldu. Ancak aynı bölgede görüşülen birçok isim olduğu için tecrübeli forvet hakkında net bir karar verilmedi. Şartları araştırılıyor.

GIORGOS MASOURAS

Abdullah Avcı, Trabzonspor'a imza attığı günden beri onu takımında görmek istiyor. Kulübü Olympiakos ile pazarlıklar sürüyor. Yunan ekibi 5 milyon euro'yu peşin istiyor. Trabzonspor ise taksitli şekilde 4 milyon euro önerdi. Sıkı pazarlıklar devam ediyor. Masouras, Bakasetas ve Siopis'ten olumlu referanslar aldı.

Beğendim
10
Sevdim
4
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap