SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi 3. Ön Eleme turundaki muhtemel rakipleri belli oldu

17 Temmuz 2021 Cumartesi - 11:00




Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi 3. öneleme turunda karşılaşacağı muhtemel rakipleri kesinleşti. Peki muhtemel rakipler kimler? Trabzonspor'un UEFA Konferans Ligi'ndeki rakipleri ne zaman belli olacak? İşte detaylar...





Spor Toto Süper Lig'i 4. bitiren Trabzonspor, bu sezon yeni uygulanacak olan bir turnuva olan UEFA Konferans Ligi'ne katılmaya hak kazanmıştı.

Turnuvaya 3. ön eleme turundan katılacak olan Trabzonspor'da dün oynanan 2. eleme turu maçları sonrasında muhtemel rakipleri belli oldu.

Trabzonspor'un 3. ön eleme turundaki rakipleri 19 Temmuz Pazartesi günü saat 15:00'da belli olacak.

Trabzonspor'un muhtemel rakipleri: Basel, Partizan, Kopenhag, Torpedo-Belaz Zhodino, Viktoria Plzen, Dynamo Brest, Gent, Valerenga, Anderletch, Astana, Aris, LASK, FCSB, Shaktar Karagandy, Karabağ, Ashdod, Drita, Feyenoord, Sutjesta, Maccabi Tel Aviv, PAOK, Velez, AEK Atina, Partizan (Sırbistan), Dunajska Streda, Arda Kardzhali, Hapoel Beer-Sheva, Dinamo Batumi, BATE Borisov, Molde, Servette, Hammarby, Maribor, Hafnarfjördur, Rosenborg, Apollon Limassol, Zilina, Gzira United, Rijeka, Dundalk, Levadia Talinn, Austria Wien, Breidablik, Paços de Fereira, Shkupi, Santa Clara, Süduva, Rakow Czestochowa, CSKA Sofia, Liepeja

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap