SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme'nin heykeli dikildi!

Trabzonspor'un yıldızı Nwakaeme'nin heykeli dikildi!

24 Ağustos 2021 Salı - 20:06




Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Nwakaeme sevgisi Trabzon'da önemi noktalara geldi.





Trabzonspor’un yıldız oyuncusu Nwakaeme sevgisi şehirde gün geçtikte büyümeye devam ediyor

Trabzonspor forması altında gösterdiği performansla büyüleyen Nwakaeme için Trabzon’da taraftarlar tarafından kasketli bir heykel yapıldı.

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Deliklitaş mevkiinde kafa kafaya veren Opet Sahibi Mustafa Bulut ve Adem Birsen hayranı olduğu ve onunla yatıp kalktıları Nwakaeme’nin başında kasketli büstünü yapma kararı aldı.

6 ay süren yapım sonrası büst hemen Opet’in önünde görücüye çıktı. 

"NWAKAEME HASTASIYIZ"


Heykelin yapımıyla ilgili 61saat’e konuşan fikir babası Adem Birsen “Buranın sahibi Mustafa Bulut ile otururken, Nwakaeme hastasıyız, bu adamın büstünü yapalım dedik.. Çok zeki adam, Trabzon ile özdeşleşsin istedik. Efsane ismimiz Ahmet Suat Özyazcı’nın kasketiyle yaptık. Bu  fikir aklımıza geldi. 5-6 ay gibi uzun bir yapım süreci oldu. Özel bir heykeltraş ile yaptırdık.  Kendisini çok seviyor ve hayranız. "

"NWAKAEME BİZİM GİBİ, TRABZONSPOR'A SEVDALI"

Herhangi bir Türk futbolcuyu da yapabilirdik ancak Nwakaeme bizim için çok farklı bir isim. Dışarıdan gelmiş bizim kimliğimize bürünmüş. Bizim gibi Trabzonspor’a sevdalı bir adam, onu kendimiz gibi görüyoruz. Trabzon özelliklerini barındırıyor. Böylesine bir büstü yaptırdığımız gururuluyuz  30 bin TL mal oldu ancak para önemli değil. O buraya gelsin yemeğimiz var, yedirir içiririz.

"BİZİM DE NWAKAEME'MİZ VAR"

Nwakaeme'nin kendileri için efsaneleştiğini ifade eden Birsen "Gol atmaya devam etsin. 30-40-50 bin önemli değil. Fenerbahçe’nin Alex’i varsa bizim de Nwakaeme’miz var. Kendisini çok seviyoruz, gollere devam etsin, o bizim her şeyimiz. En yakın zamanda onu bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:61 saat


Beğendim
9
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap