SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trezeguet, 17.’de golü buldu!

Trezeguet, 17.’de golü buldu!

03 Eylül 2022 Cumartesi - 19:55




Trabzonspor’a büyük beklentilerle transfer olan Trezeguet, 17. Şutunda golle tanışabildi. Bordo - mavililerin teknik direktörü Avcı’da, Trezeguet’in gol atması sonrası, “Trezeguet çok duygusal, bugün attığı gol onun duygularını dengeleyecek diye düşünüyorum” dedi.





Trabzonspor’da büyük umutlarla transfer edilen ve hücum hattına hareket getirmesi beklenen Trezeguet, Ümraniyespor maçında bordo - mavili forma altında ilk golünü attı. Özellikle Nwakaeme ile kıyaslanması nedeniyle büyük stres altına sokuldu kaydedilen oyuncunun gol atmasına belki de en çok sevinen isimlerden biri de Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı oldu. Avcı, maç sonrasında yaptığı açıklamada, “Gol atmakta zorlandıklarını ve bunun da oyun içindeki duyguları değiştirdiğini aktaran Avcı, “Gomez geldi, Umut bugün iyi mesajlar verdi. Djaniny bizim için önemli bir oyuncu. Trezeguet çok duygusal, bugün attığı gol onun duygularını dengeleyecek diye düşünüyorum. Bugün attığı gol onu da bizi de mutlu etti” dedi.

Opta’nın verilerine ise Trezeguet, Süper Ligde elde ettiği sürede toplamda 16 şut kaleye gönderdi. Ancak bunların hiç birinde gol atamayan bordo - mavili oyuncu dün akşam Ümraniyespor kalesine gönderdiği 17. Şutta golünü atmayı başardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap